STRUNG OUT 'SONGS OF ARMOR AND DEVOTION' EU-TOUR

De Zuid-Californische punkband Strung Out is al bijna 30 jaar samen, maar dat zou je niet zo gauw zeggen als je naar het in 2019 uitgebrachte album Songs of Armor and Devotion luistert. Op 27 juli 2022 doet de band in De Kroepoekfabriek aan tijdens hun Europa-tour.

Dit betreft het verplaatste concert van (oorspronkelijk) 28 juli 2021.

Strung Out
Strung Out werd in 1989 opgericht in Simi Valley, Californië. De oorspronkelijke formatie bestond uit zanger Jason Cruz, gitaristen Jake Kiley en Rob Ramos, basgitarist Jim Cherry, en drummer Adam Austin. Strung Out is al decennia lang een steunpilaar van het punkcircuit en staat bekend om de mix van razendsnelle punkrock en krachtige metalgitaren. Met 9 studio-records en 3 EP’s en hebben ze de eerste generatie skatepunkers en talloze bands sterk beïnvloed.

Songs of Armor and Devotion
Als je naar Songs of Armor and Devotion hebt geluisterd zonder dat je Strung Out kent, weet je waarschijnlijk niet dat de band uit Californië al bijna 30 jaar samen is – dat zegt wat over de intensiteit en frisse energie van deze 13 nummers. Geproduceerd door Cameron Webb, die achter het roer stond van Agents of the Underground uit 2009, is het een album dat bruist van dezelfde pit die de band aan het begin van hun carrière had toen frontman Jason Cruz nog een tiener was. Maar het album laat ook  maar die ook laat zien hoe ver de vijf mannen zijn geëvolueerd als songwriters, muzikanten en mensen.

Locatie Koningin Wilhelminahaven ZZ2a
Datum 27-07-2022 - 27-07-2022
Organisatie Kroepoekfabriek
Website https://kroepoekfabriek.nl/agenda/strung-out/
Deel dit via