THE MUSIC OF CREAM KOFI BAKER EN WILL JOHNS

Wie kent ze niet: de legendarische muzikanten Ginger Baker, Eric Clapton en Jack Bruce. In de zestiger jaren vormden zij de rockband Cream. Met vier spraakmakende albums op hun naam, is het powertrio een van de voorlopers geweest op vrijwel alle (blues)rockbands die hierna volgden. Na een aantal jaar, besloten de mannen uit elkaar te gaan en voor ieder volgde een glansrijke solocarrière. Eerder stond dit optreden gepland op 12 februari 2022, de nieuwe datum is 25 maart 2023.

The Music Of Cream
Na meer dan vijftig jaar en het overlijden van twee bandleden, zijn familieleden samengekomen om zo een hulde te brengen aan Cream. Kofi Baker (Ginger’s zoon) en Will Johns (Clapton’s neef en zoon van Led Zeppelin/The Rolling Stones ingenieur Andy) besloten samen met muzikanten Sean McNabb en Chris Shutters de draad op te pakken en zo Cream op hun eigen wijze voort te zetten als ‘The Music Of Cream’. Met honderdduizenden fans in Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk, uitverkochte tours en shows is The Music Of Cream een waar spektakel.

Voor het eerst sinds de oprichting in 2017 komt The Music Of Cream naar Europa met een nieuwe show. De mannen eren het tweede, bekroonde album ‘Disraeli Gears’ en ‘Claptons Classics’ tijdens hun show. ‘Layla’, ‘Cocaine’, ‘Crossroads’, ‘Wonderful Tonight’ en meerdere Cream hits ontbreken niet. De show bevat ook verhalen, foto’s en nog nooit eerder vertoonde video’s zodat zelfs de die-hard fans een avond beleven om nooit te vergeten.

Locatie Koningin Wilhelminahaven ZZ2a
Datum 25-03-2023 - 25-03-2023
Organisatie Kroepoekfabriek
Website https://kroepoekfabriek.nl/agenda/the-music-of-cream/
Deel dit via