VVV Vlaardingen

VVV Vlaardingen is gevestigd in Museum Vlaardingen. We zijn u graag van dienst wanneer u een bezoek aan Vlaardingen wilt brengen of informatie zoekt over evenementen, activiteiten of bezienswaardigheden.

I.v.m. de coronamaatregelen is het VVV Agentschap in Museum Vlaardingen tijdelijk gesloten.
We hopen u na 9 februari 2021 weer van dienst te kunnen zijn.

Westhavenkade 54
3131 AG Vlaardingen
010-4346666
info@vvv-vlaardingen.nlVVV Cadeaubonnen

De VVV Cadeaukaart is bij ruim 22.000 adressen te besteden. Bijvoorbeeld bij meer dan 100 landelijke winkelketens en heel veel (attractie)parken, restaurants en musea. Zo heeft de VVV Cadeaukaart voor ieder wat wils. Voor een extra feestelijk tintje kunt u ook nog kiezen uit diverse cadeauverpakkingen en -enveloppen.

Bij het VVV Agentschap is de VVV Cadeaukaart verkrijgbaar van € 10,00 tot € 150,00.
Voor grotere bestellingen, zoals cadeaukaarten voor kerstpakketten, relatiegeschenken of incentives kunt u contact opnemen via info@vvv-vlaardingen.nl.

VVV Dinercheque
Met de VVV Dinercheque kun je bij duizenden restaurants in heel Nederland terecht. Of je nu houdt van sushi of saté, van drie sterren restaurant of eetcafé en van italiaans tot indiaas. Bepaal zelf de cadeauwaarde, opwaarderen kan al vanaf € 10,00 en de cadeaukaart zit verpakt in een luxe cadeaudoosje.

VVV Lekkerweg
Dagje, nachtje of weekendje weg in Nederland! Een belevenis, een avontuur, plezier, iets onvergetelijks, een ervaring, een uitstapje of uit eten. Met de VVV Lekkerweg Cadeaukaart kan je samen genieten in eigen land!
Kalender

14 Feb

Stiltewandeling in de Broekpolder

Op zondag 14 februari organiseren de Broekpoldergidsen tussen 07:30 en 09:00 uur een Stiltewandeling. De mogelijkheid om

21 Feb

Winterwandeling in de Broekpolder

Op zondag 21 februari organiseren de Broekpoldergidsen tussen 11:00 en 13:00 uur een Winterwandeling. Een mooie gelegenh

Bekijk alle