Bed & Breakfast De Glasparel

Bezoekers van Vlaardingen kunnen vanaf nu overnachten bij de eerste officiële bed & breakfast aan de Westhavenkade 47, genaamd ’De Glasparel’. Voor de eigenaren Nico en Linda van der Weijde is De Glasparel een droom die werkelijkheid wordt. De b&b bevindt zich in het centrum aan de historische haven van Vlaardingen. De Glasparel heeft drie kamers, een luxe badkamer en een gezellige huiskamer.

Er is om de hoek voldoende gelegenheid voor gratis parkeren en het treinstation ligt op 5 minuten lopen. Het ruime aanbod aan winkels en de gezellige eet- en uitgaansgelegenheden bevinden zich ook op loopafstand.

De Glasparel is uitstekend geschikt als u Vlaardingen bezoekt voor een dagje of avondje uit. Maar ook als u uw familie bezoekt of tijdelijk aan het werk bent bij één van de mooie bedrijven die Vlaardingen rijk is dan bent u bij De Glasparel aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij u overdag de mogelijkheid om in de b&b te vergaderen, workshops te houden of in alle rust te werken. Alle faciliteiten zoals WIFI zijn aanwezig.

Praktische informatie

Slapen
Eenpersoonskamers 1
Tweepersoonskamers 2
Sanitair
Gedeelde badkamer Ja
Verzorging
Verzorging Logies en ontbijt
Prijs
1-persoons kamer zonder privé sanitair vanaf 40
2-persoons kamer zonder privé sanitair vanaf 70
toelichting prijs Incl. werkontbijt.