Buitenplaats Vlaardingen - Outdoorevenementen

‘Flardinga, 1018...’
Beleef de voorbereidingen op de Slag bij Vlaardingen samen met je collega’s. Ga terug naar 1018 en test of jullie de strijd zouden doorstaan. Hoe is jullie behendigheid, concentratie, communicatievermogen en saamhorigheid? Kom erachter! Het arrangement bevat onder andere een workshop zwaardvechten, slagwerk of bootcamp anno 1018. Op verzoek kan dit arrangement uitgebreid worden met een ambachtelijke lunch of Bourgondische barbecue.
Ga op zoek naar strategische informatie in en om de Buitenplaats Vlaardingen en keer terug naar het kampement voor uitwisseling van informatie en een goed gevuld bord eten. Zoek de benodigde informatie bij elkaar aan de hand van verschillende denk-, doe- en foto-opdrachten. Doorkruis het vijandelijk gebied met verschillende vervoersmiddelen als de fiets, een huifkar of de schuit. Zo zal blijken of jullie gewiekst genoeg zijn om de strijd te winnen. Op verzoek kan dit arrangement uitgebreid worden met een ambachtelijke lunch of Bourgondische barbecue.
‘Van 1018 naar 2018’
boogschietenBeleef een reis door de tijd van Flardinga naar Vlaardingen. Ga met je collega’s terug naar het jaar 1018 en beleef een reis door de tijd. Begin in de klassieke oudheid met een workshop zwaardvechten, handboogschieten en keizerlijke spelen en reis naar de tijd van de gemotoriseerde voertuigen. Op verzoek kan dit arrangement uitgebreid worden met een ambachtelijke lunch of Bourgondische barbecue.

Zuidbuurt Model.NdtrcItem.HouseNumber
3132 KA, Vlaardingen