Clubhuis De Bommeer

Een klein en knus zaakje midden in de Broekpolder te Vlaardingen. Het clubhuis van W.V. De Bommeer; de mooiste haven aan de Vaart.
De Broekpolder is onderdeel van een echt Hollands polderlandschap; het Midden-Delfland, een groen en agrarisch gebied dat zich (grofweg) uitstrekt van Den Haag tot Rotterdam en van Delft tot Vlaardingen.

Dit gebied, ook wel "het kleine groene hart"genoemd, is van groot belang voor mens, dier en plant: natuurliefhebbers, watersporters, fietsers en wandelaars kunnen hier hun hart ophalen en genieten van rust, ruimte en groen.

In de zomer kunt u bij Bommeer Clubhuis genieten van de zon op het terras, de rust en de fluitende vogeltjes. En natuurlijk van de huisgemaakte taarten, de fruitsapjes, vers belegde broodjes en nog veel meer!

Maar ook in de winter kunt u bij Bommeer Clubhuis terecht om even lekker op te warmen aan een warme chocomel, gluhweintje of misschien een ijskoude jagermeister.

Kijk voor de actuele openingstijden op de website van Bommeer Clubhuis. www.bommeerclubhuis.nl

Eetgelegenheid
Type eetgelegenheid eetgelegenheid