De Kindervallei

Vroege Vogels, huidige buurtbewoners en kinderen uit de wijk hebben samen met de gemeente Vlaardingen en Waterweg Wonen nagedacht over het centrale speelpark in De Nieuwe Vogelbuurt. Deze ideeën zijn verwerkt in een schitterend plan waarbij de vernieuwde Kindervallei het bruisende hart is van De Nieuwe Vogelbuurt. Centraal is een park met een grote heuvel met een fantastisch uitzicht. Je kunt van de heuvel af met een glijbaan of een kabelbaan. Ook in de winter biedt een grote heuvel met sneeuw mooie speelmogelijkheden. Het sportpark wordt groener. Het voetbalveld wordt van kunstgras gemaakt en voorzien van een kooi. Het volleyballen zal in het vervolg in het gras plaatsvinden. Op het laagste deel van het park is een vijver gemaakt met permanente watervoering. De bodem is ondiep en gemaakt van asfalt. Het water van de omliggende bebouwing wordt hier verzameld. Een mooie duurzame speellocatie.

Talingstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
3136 JR, Vlaardingen