De Windwijzer - Kerstconcert met JUN

Al jarenlang maken André en Marja van Aperen samen met hun vier kinderen muziek, de laatste tien jaar uitgebreid met zwager Ed en schoonzoon Deniz. Samen vormen zij muziekgroep JUN, een korte maar krachtige (Chinese) naam die staat voor ‘puur en echt’. En dat is de muziek die de muzikale familie maakt op gitaar, bluesharp, fluit, viool, basgitaar en snaredrums. Met een aanstekelijk enthousiasme en muzikaliteit brengen ze een repertoire van luisterliedjes, spirituals, Keltische muziek en zelfgeschreven songs. In 2011 zag hun cd ‘So take my hand’ het licht en begin dit jaar trad JUN op in een uitverkochte Stadsgehoorzaal. De Windwijzer is vereerd dat zij een concert van kerst- en volksmuziek komen geven. Zang en muziek zullen worden afgewisseld met beelden en gesproken tekst (gedichten en verhalen) door Jan de Geus zodat een mooi en stemmig programma ontstaat.

Van Tot Toelichting

Woensdag 19 december 2018 Vanaf 20:00 tot en met 22:00