Delta Hotel

Het Delta Hotel in Vlaardingen stamt uit 1955. In 1978 werd het hotel uitgebreid met een twede vleugel en in 2002 met een glazen gebouw, staande in het water van de Nieuwe Maas. Daarin bevindt zich ook de eerste watergekoelde wijnkelder van Nederland. Het hotel werd in 2014 gerenoveerd. Het Delta Hotel beschikt over 81 kamers en 6 zalen met uitzicht op de Nieuwe Maas.

Eten en drinken
Voor het eten en drinken is er Nautique, bestaande uit een brasserie, grand café, terras en de Vier Windstreken. Net als de rest van het hotel is Nautique de naam zegt het al - ingericht in een eigentijds en nautisch thema.

Op de menukaart van brasserie Nautique staan vooral internationale gerechten, geïnspireerd op havensteden wereldwijd. De sfeer is eigentijds en informeel, de gerechten goed en betaalbaar.
Het grand café is de hele dag toegankelijk, voor gebak, een lichte lunch of een borrelgarnituur. In beide restaurants kunnen groepen tot maximaal 20 personen plaatsnemen. Grotere groepen kunnen plaatsnemen in een eigen ruimte.

Gezelschappen kunnen dineren in privésfeer in de Vier Windstreken: vier zalen met de namen Noord, Oost, Zuid en West, die uitkijken over één van de vier windstreken van de Rotterdamse haven. In de grootste ruimte, Nautique Zuid, kunnen maximaal 35 personen dineren.

Dichtbij Rotterdam
Het Delta Hotel ligt dichtbij de uitvalswegen naar Rotterdam, maar is ook goed en snel bereikbaar met de Watertaxi.