Enfants Boutique

Hoi, mijn naam is Kimberley King,

de oprichtster van Enfants Boutique. Om het allemaal niet zo cliché te laten klinken heb ik besloten om gewoon lekker mezelf te zijn en mezelf te introduceren zoals ik écht ben. Ik ben dus Kimberley King, een negentwintigjarige jong volwassenen vrouw van Surinaamse afkomst en moeder van mijn grootste trots: D’chendly(10) en Kendall(6) jaar. Dit zijn tevens de twee meiden die mij geïnspireerd hebben Enfants Boutique op te richten.
n 2013 besloot ik dat het tijd werd mijn droom te verwezenlijken en richtte ik dus Enfants Boutique op. Deze droom is voortgekomen uit een passie voor mode in combinatie met mijn liefde voor kinderen, maar heeft ook zeker te maken met het strugglen tijdens de zoektocht naar die ene speciale gelegenheidsoutfit voor mijn kinderen. Ik trok de stoute schoenen aan en begon aan de spannende reis als ondernemer.

Naast moeder en ondernemer ben ik ook student aan de Hogeschool van Rotterdam. Inmiddels zit ik in het laatste jaar van mijn opleiding. Daarnaast ben ik ook nog eens een startende ondernemer die alles op alles zet haar droom te verwezenlijken. Een druk bestaan dus!

Dream it, do it!
In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool. Dat is eigenlijk mijn manier van ontspannen en ik probeer op deze manier balans te houden tussen mijn ‘drukke leventje’ en gezonde lifestyle. Het lezen van boeken ervaar ik ook als een vorm van ontspanning en daarbij gaat mijn voorkeur uit naar boeken die bijdragen aan mijn zelfontwikkeling. Mijn favoriete boeken zijn dan ook management boeken – gericht op mijn persoonlijke groei. Ik ben regelmatig te vinden in een boekenhandel en moet toegeven dat dit echt één van mijn passies is

Dit is slechts een korte introductie, maar gaandeweg zullen jullie mij via deze weg beter leren kennen. Mijn toekomst visie betreft het bloggen is om zowel moeders als anderen te motiveren en te inspireren, door het delen van gebeurtenissen en het geven van lifestyle- en fashiontips.

Het komt erop neer dat ik jullie wekelijks via mijn blog meeneem ‘op reis’ en ik hoop jullie op deze manier inzicht te geven in het leven van een naar schoolgaande, ondernemende moeder die haar dromen met liefde najaagt. Hopelijk veel leesplezier.

Ik ben Kimberley King, nice to meet you!

Praktische informatie

Dag Van Tot
Dinsdag 10:30 17:30
Woensdag 10:30 17:30
Donderdag 10:30 17:30
Vrijdag 10:30 20:00
Zaterdag 12:00 17:00