Maranatha Kerk Vlaardingen - The Christmas Collection van Tom Parker

Tom Parker. Bij deze naam denken mensen direct aan The New London Chorale, The Young Messiah en al het andere werk wat klassiek en pop dichter bij elkaar bracht. Mensen zongen – en zingen nog steeds – de muziek van Tom Parker ieder jaar weer massaal mee. Vaak kon dat alleen in de eigen huiskamer met een cd, maar heel soms is er de kans om de muziek van Tom Parker te beleven zoals het bedoeld is: live meezingen, samen als groot publiek, met een geweldige band, solisten en indrukwekkend koor. Op 23 december kan het allemaal met 'The Christmas Collection of Tom Parker': een concert met band, solisten en groot projectkoor. Alleen de opzet is al de moeite van een bezoek waard. Een groot koor, een ervaren huisband en solisten die je allemaal meenemen langs de bekende liederen als 'For Unto Us', 'When A Child Is Born', 'Auld Lang Syne' en 'Guiding Star'. Wat de avond des te meer speciaal maakt, is dat deze muziek samen live beleefd wordt. Uit volle borst gezamenlijk 'For Unto Us' zingen, zo lieten bezoekers van een vorige tour weten, is een moment dat je niet snel meer vergeet. Zie voor meer informatie: www.eventsforchrist.nl of bel 0297-237172.

Maranatha Kerk
Vlaardingen
Professor Mekelstraat 255
3132be

Routeplanner
Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.

Van Tot Toelichting

Zondag 23 december 2018 Vanaf 20:00 tot en met 22:00