Museum Vlaardingen

Museum Vlaardingen leent zich uitstekend voor kleine en middelgrote evenementen. U kunt bij ons lunchen, dineren, vergaderen, uw workshop of cursus geven, uw muziekuitvoering houden en dat alles in een ambiance die zowel een historische als een moderne uitstraling heeft. U kunt bovendien uw activiteit uitbreiden en verdiepen door rondleidingen in het museum te boeken of anderszins een samenwerking met het museum aan te gaan om uw gasten net dat beetje meer te bieden.

Onze historische Koepelkamer leent zich voor groepen van enkele tientallen personen, de centrale hal van de nieuwbouw kan tot 200 personen (staand) bevatten en heeft al eens plaats geboden aan 150 gedekte couverts. Voor lunches en diners werken wij samen met onze huiscateraar, Traiteur du Culinair. Hun vakmanschap staat garant voor een heerlijk en gevarieerd aanbod. Voor meer informatie m.b.t. onze catering, advies op maat of een gespecificeerde offerte, neemt u dan contact op met de heer Danny van Velzen 06-15031533/010-2341797 of mail info@traiteurdeculinair.nl

De tarieven hangen af van het tijdstip van de dag (in verband met extra aanwezigheid van personeel), de hoeveelheid personen, de gewenste ruimte en andere bijzonderheden. Ons laagste tarief is € 250,00 excl. btw.

Erfgoed activiteit?

Wij maken een uitzondering voor partners op het gebied van erfgoed en cultuur, die werkzaam zijn in de regio Vlaardingen, Schiedam en Maassluis, geen winstoogmerk hebben en daarbij een activiteit organiseren die ook voor onze bezoekers en achterban interessant is. In een dergelijk geval wijken wij af van de genoemde tarieven en streven ernaar de activiteit gezamenlijk mogelijk te maken.

De Koepelkamer van het redershuis "De Lindeboom" is een officiële trouwlocatie in de gemeente Vlaardingen. Het biedt de mogelijkheid om met een gezelschap van enkele tientallen (maximaal 45), onder de koepelschildering van Gerard Sanders uit 1750 voorstellende de voorspoed, vrede en vrijheid elkaar het jawoord geven. Na afloop kunt u natuurlijk dezelfde of andere ruimten in het museum erbij huren, om gezellig na te genieten onder het genot van een drankje, een lunch of zelfs een diner.

Omdat niets zo persoonlijk is als trouwen, en wij hebben dan ook geen vastomlijnde beschrijving voor u. Wat wij belangrijk vinden, zijn uw wensen, en wij zullen ons inspannen om er voor u een onvergetelijk huwelijksmoment op een unieke plek van te maken.

Interesse?

Informeert u vrijblijvend bij het museum, via 010-4348722, of mevrouw N. Ruijs, n.ruijs@museumvlaardingen.nl

Praktische informatie

Accommodatie
Soort gebouw Museum