Plezier Vaartuigen Vereniging De Kulk

Onze eenvoudige, unieke zomerstalling is gelegen aan de Trekkade 1 te Vlaardingen en beschikt over 77 ligplaatsen. Een aantal hiervan zijn geschikt voor boten tot een lengte van ca. 12 meter. De zomerstalling ligt op loopafstand van het gezellige centrum en is ook de Broekpolder binnen enkele minuten te bereiken waar u kunt genieten van de prachtige natuur. De winsterstalling aan de Watersportweg 38 biedt plaats aan alle boten van onze leden en particulieren. De boten staan op uniforme schragen die in onze loods door ervaren leden gemaakt kunnen worden. Voor het afbergen van de boten heeft de vereniging de beschikking over een kraan die tot 15 ton kan liften en twee heftrucks (onze chauffeurs zijn gecertificeerd om deze mogen te besturen) alsmede diverse bergingsmaterialen om de boten op een veilige manier op hun plaats te zetten.

Algemene voorzieningen: Hefkraan, toiletten, onderhoudswerd en stalling voor jollen.

Ligging
Aan/bij natuurwater Ja