Stadsgehoorzaal Vlaardingen

De Stadsgehoorzaal is naast theater ook congres-, vergader- en feestlocatie. Door de verschillende ruimtes die dit theater te bieden heeft, zijn er verschillende mogelijkheden voor allerlei soorten activiteiten. De Harmonie kunnen wij voor u omtoveren naar een discozaal voor een jaren ’80 feest, en de Grote Zaal is zeer geschikt voor een zakelijk congres. Daarnaast zijn er nog meerdere ruimtes, klein en groot, beschikbaar voor bijvoorbeeld een receptie, vergadering en een trouwerij.
De Stadsgehoorzaal heeft al jaren ervaring met theater maken, daardoor kunnen hun technische medewerkers u precies vertellen wat u nodig heeft om uw evenement tot een succes te maken. Ook onze horecamedewerkers zijn servicegericht en klantvriendelijk, waardoor zij op elke situatie in kunnen spelen. Dit creëert voor u en de gasten een fijne en ontspannen sfeer, zoals u dat van de Stadsgehoorzaal mag verwachten. Met het huren van (een ruimte in) de Stadsgehoorzaal, doet u ook aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Alle verhuurinkomsten komen namelijk ten goede aan de culturele missie van de Stadsgehoorzaal! 
 

Het kantoor is telefonisch (010-4340399) bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag, tussen 09:30 en 17:30 uur.

Praktische informatie

Winkel
Acceptant VVV Cadeaubon Ja
Prijs
toelichting prijs Bestellen via de website kan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. U kunt uw plaatsbewijzen ook gelijk uitprinten!