Stadsgehoorzaal Vlaardingen - Beleef kunst op een andere manier!

De vraag ‘Wat is kunst?’ blijft altijd een interessant discussieonderwerp. Als kunstliefhebber heeft u vast al een hoop kunstwerken mogen bewonderen en heeft u voor uzelf een beeld geschetst van wat kunst is en wat niet. Deze discussie staat ook centraal in de komische theatervoorstelling ART die op donderdag 7 februari te zien is in de Stadsgehoorzaal.
ART vertelt het verhaal van een vriendengroep die in een verhitte discussie belandt nadat Serge (Waldemar Torenstra) een nogal impulsieve aankoop doet, namelijk: een enorm, volledig wit schilderij, waar een vermogen aan is uitgegeven. Marc (Frederik Brom) is het totaal niet eens met de keuze van zijn vriend, wie geeft er nou zoveel geld uit aan een leeg doek? Er ontstaat een hevige discussie, waarbij de twee vrienden het doek als reden gebruiken om elkaar eens even goed de waarheid te zeggen. Ivan (Thijs Römer) komt klem te zitten tussen de twee tegenpolen en probeert de lieve vrede te bewaren, maar of dit lukt is nog maar de vraag…


In deze komedie kruipen Waldemar Torenstra, Thijs Römer en Frederik Brom in de huid van de vrienden Serge, Mark en Ivan. Wat gebeurt er als hun vriendschap onder druk komt te staan? Als Serge een fortuin uitgeeft aan een compleet wit schilderij belandt hij met zijn vrienden Mark en Ivan in een verhitte discussie. Hoe kan hij aan zoiets zoveel geld uitgeven? Als hun argumenten steeds persoonlijker worden gebruiken ze het doek als excuus om elkaar eens goed de waarheid te zeggen.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 31.00

Geniet van kunst in een totaal andere vorm bij de Stadsgehoorzaal. Kaarten á €31,- (incl. pauzedrankje) zijn verkrijgbaar via de theaterkassa aan de Schiedamseweg 51 (tel: 010-4340500).

Donderdag 7 februari 2019 vanaf 20:15

Schiedamseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
3134 BB, Vlaardingen