Stadsgehoorzaal Vlaardingen - Hendrik Groen Zolang er leven is

Hendrik Groen is terug! Samen met zijn beste vriend Evert, de Omanido (Oud-maar-niet-dood)-club en een aantal nieuwe bewoners van het verzorgingshuis. Een heerlijke komedie over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken, van prille verliefdheid tot nietsontziende aftakeling.
Net als in de eerste succesvolle voorstelling, Hendrik Groen - Pogingen iets van het leven te maken, speelt Beau Schneider wederom de hoofdrol samen met andere jonge acteurs. Omdat er, zoals regisseur Gijs de Lange het zo treffend zegt “in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”.
Van de dagboeken van Hendrik Groen zijn meer dan een half miljoen exemplaren verkocht. Ze werden bekroond met de NS Publieksprijs en als tv-serie uitgezonden.
KOREN GEZOCHT!
De producent van Hendrik Groen is op zoek naar ouderenkoren die meespelen en -zingen in de voorstelling!
Het repertoire wordt op dit moment nog samengesteld door regisseur Gijs de Lange en schrijver Léon van der Sanden. Het is de bedoeling dat het koor de nummers zelf instudeert met hun eigen dirigent. Op de avond is er voorafgaande aan de voorstelling nog een laatste repetitie.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 33.00 Inclusief consumptie
CJP € 30.50

Woensdag 18 december 2019 vanaf 20:15