Stand Up Paddling (SUP)

Sportief, gezellig, stoer, spannend en ontspannend. Het ideale groeps/team uitje.
SUPpen is een watersport die is overgewaaid uit Hawai.
Het varen met een SUP over het water is zeer populair omdat het gemakkelijk aan te leren is en je op deze manier geruisloos heel dicht bij de natuur kan komen.
UPer gezond
Om in balans te blijven is het tegelijk een goede full-body workout voor het gehele lichaam. Op toursnelheid verbruik je al gauw 400 á 600 calorieën per uur. Volgens experts staat een uur intensief suppen zelfs gelijk aan ongeveer 19 kilometer hardlopen. Daarnaast valt suppen onder cardio- als krachtsport, waarmee je dit dus kan beschouwen als een effectieve training.
SUPer fun
Suppen is naast dat de natuur een ontspannende werking overbrengt ook erg leuk en uitdagend i.v.m. het kleine risico dat je in het water kunt vallen.Het is een gezellige bezigheid (vooral in grote groepen), je bent lekker in de buitenlucht en kunt rustig genieten van wat er om je heen gebeurt.
Het is spannend maar tegelijkertijd ook ontspannend. Het is namelijk lastig om aan stressvolle zaken te denken als je jezelf overeind probeert te houden.
SUPtiel
Met de handige instructies van een ervaren instructeur wordt de kans erg klein dat je te water gaat. Al na een uur is het mogelijk je SUPtiel en staand op het water te begeven.
“Dichterbij lopen op het water kom je niet”.

van Linden vd Heuvellweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
3134 AE, Vlaardingen