Van Kortenhof (van Hogendorpkwartier)

Al meer dan 50 jaar is Van Kortenhof een echt familiebedrijf, dat vakmanschap combineert met modern fietsplezier. In de winkels treft u naast een uitgebreid assortiment (elektrische) fietsen, fietskleding, fietsonderdelen, -accessoires en thuisfitness een bedrijfsfilosofie waar de klant nog steeds koning is. Vertrouwde 'ouderwetse' service staat bij Van Kortenhof hoog in het vaandel.

De Van Kortenhof Groep heeft vier vestigingen: in Vlaardingen Holy, Vlaardingen Oost (servicepunt), Maassluis en Maasdijk (servicepunt). Door onze grootschalige inkoop profiteert u direct van scherpe prijzen. Op de hele collectie fietsen krijgt u tot 15% korting! Daarnaast winkelt u 24 uur per dag online in onze webshop op www.vankortenhof.nl. Fietsverhuur ook mogelijk!

Alle vestigingen van Van Kortenhof beschikken over een moderne, servicegerichte werkplaats. Vakkundige monteurs zorgen voor de reparaties en het onderhoud van uw fiets.

Als extra service heeft Van Kortenhof de 'reparatiesnelservice'. Dit houdt in dat de monteurs kleine reparaties aan uw fiets, zoals bijvoorbeeld een lekke band, direct voor u repareren.

Servicewagen

Wilt u uw nieuwe fiets laten thuisbezorgen? Heeft u geen gelegenheid om uw fiets voor service of reparatie te komen brengen of op te halen? Maak gebruik van de bezorg- en ophaalservice van Van Kortenhof!

Fiets van de zaak

Ook voor bedrijfsfietsen bent u bij Van Kortenhof aan het juiste adres. Naast fietsen voor woon- werkverkeer is de fiets ook uitermate geschikt als reclamemiddel. We denken graag met u mee voor een op maat gemaakt bedrijfsfietsenplan!

Kortom, of u nu een nieuwe fiets, een binnenband, hippe regenkleding zoekt of uw fiets brengt voor reparatie, bij Van Kortenhof slaagt u altijd en het hele team staat graag voor u klaar!

U kunt bij Van Kortenhof Vlaarrdingen Centrum en Vlaardingen Holy ook terecht voor de verhuur van fietsen.

Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op www.vankortenhof.nl of kom eens langs in 1 van onze filialen! U vindt ons in Vlaardingen aan de Louise de Colignylaan (zie rechts) of de Van Hogendorplaan 933! U kunt Van Kortenhof ook volgen via twitter en facebook.

Praktische informatie

Winkel
Type winkel fietsen

Dag Van Tot
Maandag 13:00 18:00
Dinsdag 09:00 18:00
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag 09:00 18:00
Vrijdag 09:00 18:00
Zaterdag 09:00 17:00