Cadeaubonnen

Altijd een geschikt cadeau: cadeaubonnen en cadeaupakketten
Op zoek naar een passend cadeau voor uw partner, vrienden, kennis of collega? Bij het VVV Agentschap in Vlaardingen vindt u een cadeaubon of cadeaupakket voor iedereen!

De VVV Cadeaubon
Met de VVV Cadeaubon koopt iedereen iets leuks en persoonlijks voor zichzelf. De VVV Cadeaubon is bij ruim 22.000 adressen te besteden. Bijvoorbeeld bij meer dan 100 landelijke winkelketens en heel veel (attractie)parken, restaurants en musea. Zo heeft de VVV Cadeaubon voor ieder wat wils. Voor een extra feestelijk tintje kunt u ook nog kiezen uit diverse cadeauverpakkingen en -enveloppen.

Bij het VVV Agentschap zijn VVV Cadeaubonnen verkrijgbaar voor € 5,00, € 7,50, € 10,00, € 12,50, € 15,00, € 20,00, €25,00 en € 50,00.
Voor grotere bestellingen, zoals cadeaubonnen voor kerstpakketten, relatiegeschenken of incentives kunt u gebruik maken van ons bestelformulier of contact opnemen via info@vvv-vlaardingen.nl.

VVV Dinercheque
De VVV Dinercheque is de vervanger van de Nationale Dinercheque. De VVV Dinercheque is de restaurant cadeaukaart waarmee je kunt betalen in één van de 2.250 aangesloten restaurants in Nederland. Bepaal zelf de cadeauwaarde, opwaarderen kan al vanaf € 10,00 en de cadeaukaart zit verpakt in een luxe cadeaudoosje.

VVV Lekkerweg
Je geeft met de VVV Lekkerweg de ontvanger een heerlijk nachtje slapen cadeau! Verpakt in een luxe doosje met een boekje boordevol inspirerende tips voor ook nog een leuk dagje uit. De VVV Lekkerweg heeft een groot en gevarieerd aanbod aan overnachtingen, met nu al ruim 2.500 verschillende accommodaties. De mogelijkheden variëren van luxe hotels tot intieme B&B’s en van gezinsvriendelijke vakantiehuizen tot avontuurlijke bootjes.

VVV Giftcard
Anders dan de VVV Cadeaubon kun je deze giftcard of handige e-mail gift besteden bij de leukste online webshops. Daarmee is de VVV Giftcard bij uitstek een leuk cadeau om te geven aan iemand die graag online winkelt. Zo kan de ontvanger een mooi cadeau voor zichzelf uitzoeken, gewoon vanaf de laptop, tablet of smartphone. Heerlijk vanuit je luie stoel shoppen, handig toch!

Bol.com Cadeaubon
Ook de Bol.com Cadeaubon is bij het VVV Agentschap verkrijgbaar.

VVV cadeaubonnen zijn verkrijgbaar bij:
VVV Agentschap Vlaardingen
Westhavenkade 56
3131 AG Vlaardingen
010 – 434 66 66
info@vvv-vlaardingen.nl

De VVV cadeaubonnen zijn ook te koop bij de volgende verkooppunten:

 • Boekhandel Bruna
  De Loper 47
  3136 CM Vlaardingen
 • Boekhandel Bruna Van Vliet
  Van Hogendorplaan 95a
  3135 BH Vlaardingen
 • Cigo Vlaardingen
  Dr. Wiardi Beckmansingel 53a
  3132 CM Vlaardingen

 

Cadeaubonnen bestellen